Over Ons

Wij streven naar een langdurige, plezierige en persoonlijke relatie met onze klanten, waarbij ons doel altijd is het optimaliseren van uw ICT omgeving. Hierdoor kunt u zich richten op de zaken die voor u belangrijk zijn, zonder zorgen over de techniek.

Onze organisatie is flexibel waardoor u verzekerd bent van ondersteuning op het juiste moment. Ook 's avonds en indien noodzakelijk in het weekend, want onze business is uw business!

Kennis en ervaring

Met meer dan 30 jaar ervaring met Apple producten worden we vaak als echte kenners bestempeld. Bijna alle modellen vanaf de Mac Plus tot de nieuwste modellen hebben wij de revue zien passeren. Van Systeem 6 t/m Mac OS 10.15. 
Het is voor ons essentieel om steeds op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, zodat u kunt vertrouwen op onze ervaring, kennis, expertise en enthousiasme!

bio rien

Rien van Dijk

Opgeleid als graficus ben ik vanuit het vak DTP in de IT gerold. Eerst al part-time en later als full-time IT beheerder bij diverse bedrijven. In 2004 heb ik een eigen bedrijf opgestart; Kamer IT. In eerste instantie bestonden de klanten voornamelijk uit grafische bedrijven (zij gebruikten ten slotte als eerste Apple) maar later kwamen daar ook andere bedrijfstakken bij.

Service, kennis, oplossingsgerichtheid en meedenken met de klant heeft altijd hoog in het vaandel gestaan. En dit heeft er toe geleid dat Kamer IT uitbreiding heeft gezocht in de vorm van samenwerking met Jeroen Paret van Informac. Die samenwerking is zowel vanuit Kamer IT, Informac en de klanten zo goed bevallen dat we samen JINQ hebben opgericht.

Jeroen Paret3

Jeroen Paret

Toen ik in 1992 voor het eerst in aanraking kwam met een Apple computer wist ik gelijk; dit is het!

En sindsdien ben ik ook werkzaam geweest bij verschillende dealers en resellers als support medewerker en kwam in die functie bij de meest uiteenlopende bedrijven over de vloer.

In 2015 heb ik besloten om de dienstverlening naar een hoger niveau te brengen door mijn eigen bedrijf te starten en na een behoorlijke groei samen met Rien besloten om verder te gaan onder de naam JINQ. Zodoende kunnen we onze klanten nog beter voorzien van de ICT diensten die de huidige tijd vereist.