Dropbox Business

Terug naar overzicht
Wat is Dropbox?

Dropbox is de plek waar al het materiaal van je team samenkomt. Waar je de tools kunt gebruiken waar je van houdt. Waar we je helpen om de belangrijkste zaken te vinden tussen de rommel.

Overal bestanden opslaan en openen

Sla je bestanden op een veilige plek op en open ze vanaf jouw computer, telefoon of tablet. Maak een back-up van belangrijke mappen zoals jouw Bureaublad. Wijzigingen worden binnen je account gesynchroniseerd.

Blijf veilig

Dropbox houdt jouw persoonlijke en zakelijke bestanden thuis, op kantoor en onderweg veilig en geeft jou de tools die je nodig hebt om het werk dat je deelt te beschermen.

Geef de juiste mensen de juiste toegang

Met functies als wachtwoordbescherming, verlopende links en downloadmachtigingen kun je er zeker van zijn dat gedeelde bestanden daar blijven waar ze horen.

Bescherm je bestanden tegen calamiteiten

Bescherm bestanden tegen ongewenste bewerkingen, verwijderingen, hackers en virussen door alles in jouw Dropbox-account tot 180 dagen terug te zetten of te herstellen.

Houd bedrijfsgegevens in veilige handen

Dropbox is een veilige, flexibele werkplek waar meer dan 500.000 teams op vertrouwen om hun belangrijkste gegevens beschermd op te slaan.